Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Patrick Barkey en ben sinds 1996 werkzaam als financieel adviseur op zowel particulier als zakelijk gebied. Voorheen voor Stad Rotterdam Verzekeringen en sinds 2001 beheer ik een onafhankelijk hypotheek- en assurantiekantoor in Heerhugowaard waar wij voor vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars bemiddelen.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Na een zoektocht naar de ideale stek ter uitbreiding van onze dienstverlening in de regio Heiloo stuitte ik op de plek waar we nu zitten (voormalige ‘Schrijverij’). Na een grondige verbouwing waarbij de noodzakelijke spreekruimtes zijn gecreëerd zijn wij officieel van start gegaan op 1 mei 2021.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Door de enorme portefeuille groei in de laatste jaren werd ons kantoor in Heerhugowaard ‘te klein’. Aangezien ons kantoor veel relaties heeft wonen in de regio Heiloo, Limmen & Egmond was de keuze snel gemaakt om voor deze locatie te kiezen.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

De klanttevredenheid van onze relaties is enorm, waarbij de kwaliteit van onze dienstverlening zeer goed wordt gewaardeerd.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik ben een ‘spelletjesmens’ (met familie en vrienden) en speel nog regelmatig voetbal en tennis. Door mijn leeftijd misschien niet meer op niveau, maar zeker niet met minder plezier. Ik voetbal iedere zaterdag nog op het veld met mijn 2 zoons (20 en 23 jaar) waar ik nog enorm veel voldoening uit haal.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

In de korte periode dat wij nu gehuisvest zijn in het Stationscentrum hebben we de inwoners van Heiloo e.o. beter leren kennen. De mensen zijn open en oprecht en zeggen waar het op staat. Deze duidelijkheid is exact waar wij als kantoor voor staan.

Adviesgroep het Raadhuis

Adviespartner voor verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Heerenweg 199A, 1851KP Heiloo

Bezoek website