Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Wij zijn Johan & Paulien Alleman. Wij verkopen mannenmode en kleden je van top tot teen. Van jeans, casual, business en shoes. Met de vooruitstrevende merken waarmee wij je persoonlijkheid onderstrepen. Ik (Paulien) doe de inkoop/verkoop, visual merchandiser, boekhouding eigenlijk van alles wat bij de zaak hoort.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Johan zijn ouders kwamen in 1942 in het Stationscentrum, zolang zit de zaak er al. En wij hebben het 37 jaar geleden over genomen.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Eerlijk gezegd zijn we er ingerold en dachten allebei oké we gaan het gewoon doen. Mode is een levendig vak. Ieder seizoen heb je weer een nieuwe collectie dus iedere keer gaan we op zoek naar weer nieuwe mode.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Dat we een zeer groot aanbod hebben en dat er achter onze etalage een hele grote winkel zit. Waar we ook heel trots op zijn, zijn Luc en Karin zulke fijne medewerkers vol passie. Zonder deze mensen is het niet compleet.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Johan is gek van muziek hij treedt ook vaak op als dj Joe Track, house, techno is zijn favoriet, een echte club dj. Ik train 4x in de week bij Heiloo Vitaal waar ik cardio, krachttraining doe. Ook rij ik veel op paard Sam, die in het Maalwater staat.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Dat er zaken zitten met een mooi, luxe aanbod. Waar je nog goed geholpen wordt. Dat je niet naar een stad hoeft om goed te shoppen. Ook zijn we blij met de goede horeca waar je nog eens heerlijk kan lunchen en of dineren.

Alleman Mode

Een zaak voor mannen
Wij helpen u graag. Vind u het lastig om uw eigen stijl te definiëren , moeilijk om kleding te combineren en/of heeft u weinig tijd? Kom bij ons voor een kledingadvies speciaal voor mannen. Succes verzekerd!

Stationsweg 61, 1851 LJ Heiloo

Bezoek website