Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Ik ben Younes Saeed, eigenaar van Barbershop Heiloo. Gastvrijheid, gezelligheid, spontaniteit en vakkundigheid is wat je bij mij ziet en ervaart. Voor een mooi geknipte coupe of strak gemodelleerd baardje ben je bij Barbershop Heiloo aan het juiste adres.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Ik ben op 2 mei 2019 met mijn onderneming in het Stationscentrum gestart. Ervaring als barbier en herenkapper had ik, maar als nieuwkomer in Nederland moest ik alles ontdekken.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Het is altijd mijn droom geweest om een eigen Barbershop te hebben. De mens mooier maken dan hij is, is mijn hobby, passie en uitdaging. Ik daag mezelf elke dag uit om nog beter te worden in mijn vak.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Dat ik in iets meer dan twee jaar een leuk klantenbestand heb opgebouwd en dat deze alleen maar groter wordt.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat op de sportschool te vinden voor een goede conditie.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het Stationscentrum is een gezellig & bruisend centrum met veel publiek en diversiteit aan ondernemers. Juist die diversiteit is een verrijking voor het centrum. Samen willen we graag optrekken en idee├źn delen om er het beste van te maken.

Barbershop Heiloo

Voor ieder persoon een uniek stijl
Bij ons is iedereen welkom. Van jong tot oud, van meisje tot jongen, van vrouw tot man. Wij hebben genoeg expertise in huis om voor elke doelgroep een passend kapsel te knippen. Heb je vragen of ben je toe aan advies? Vraag een van onze medewerkers. Wij helpen je graag met eerlijk advies en hebben genoeg suggesties in huis.

Bezoek website