Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben bloemiste in hart en nieren. We maken prachtige boeketten, bruidswerk en rouwarrangementen. Heerlijk om te maken en uiteraard helemaal naar wens van de klant. Het aankleden van bedrijven, kantoren en horecagelegenheden, maar ook een huis voorzien van bijzondere potten en planten doen we daarnaast ook met veel plezier!

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Op 1 Februari 2018 is de precieze datum dat ik mijn winkel “Bloemen bij Kim” aan het Stationsplein 47 te Heiloo opende.

Waarom ben je deze onderneming gestart?

Dat ik al heel jong in de bloemen wilde was wel duidelijk. Ik was altijd aan het knippen, plakken, kleurenaltijd. Kortom: creatief aan de gang. Stage lopen toen ik 16 was deed ik dan ook in een bloemenwinkel, ik was meteen verkocht! Voor mijn 40ste een eigen zaak beginnen, dat heb ik altijd geroepen. En dat is me gelukt!

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Werken met prachtige materialen en de mooie gesprekken met klanten waar ik vreselijk van kan genieten! Als ik de deur s’morgens open doe en hoor; “Goedemorgen Kim, heerlijke dag gewenst”, dan ben ik trots! De band die we op hebben gebouwd met klanten in de periode dat we in het Stationscentrum zitten is goud waard.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Mijn gezin! Daar ben ik trots op. Racefietsen & heerlijk met je kop in de wind na een lange hardwerkende dag. Natuurlijk ook met vrienden borrelen, ach je kent het wel…

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

We hebben een gezellig stationscentrum, diversiteit aan winkels en de sfeer is altijd goed. Ook onder alle ondernemers, fijn! Liggen allemaal leuke plannen op de plank, zodra we weer wat meer mogen.. Heerlijk!

Bloemen bij Kim

Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikt boeket

Stationsplein 47, Heiloo

Bezoek website