Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Sanne Smit en ik ben de eigenaar van IJssalon Pinoccio in Heiloo en Bergen. Ik ben een harde werker, enthousiast en zie altijd mogelijkheden in alles.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Begin 2018 begon de verbouwing van het mooie pand waar de ijssalon in zit. Eind maart zijn we officieel open gegaan.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

In mijn vorige baan bij een boekhoudkantoor miste ik het contact met mensen en het werken met mijn handen. In de ijssalon kan ik dit beide doen en daar geniet ik elke dag weer van. Een ijsje halen is een geniet moment voor de klanten en ik ben blij dat ik daaraan kan bijdragen.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

De winkel heb ik zelf ingericht met een prachtige glazen wand waardoor de klant kan zien hoe wij ons ijs maken. Ook ben ik trots op het fijne team wat we hebben en met zijn allen elke dag weer klanten blij maken.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik heb een puppy van 5 maanden waar ik veel tijd aan besteed. Lekker erop uit met de hond is wat ik nu veel doe. En nu de horeca weer open is ben ik daar ook regelmatig te vinden om een hapje te eten.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het Stationscentrum heeft de perfecte combinatie aan winkels en horeca. Alles wat je nodig hebt zit er. En dat we met alle ondernemers de koppen bij elkaar steken om straks weer mooie dingen te organiseren is geweldig.

Ijssalon Pinoccio

Er zijn 999 redenen
… voor een ijsje bij Pinoccio. Verjaardag, een mooie zomeravond of gewoon omdat het kan.

Adres: Stationsweg 74, Heiloo

Bezoek website