Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Ik ben Lisette Reijersen van Buuren. Ik heb een lifestyle winkel in het Stationscentrum wat inhoudt dat ik een heel breed assortiment heb. Van dames, heren en babymode tot woonaccessoires, servies, sieraden, tassen, drank en body producten etc.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Ik ben in 1998 op mijn 22e gestart, want op dat moment nam ik de videotheek over en heb dat met veel liefde tot vorig jaar gedaan. In 2011 ben ik naast de videotheek Kado & Zo gestart en door het succes kon ik het assortiment verder uitbreiden. In februari 2020 verdwenen de laatste films uit de winkel en kon ik deze plek opvullen met veelal Scandinavische dames/herenkleding.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Omdat het met de videotheek helaas een aflopende zaak was en ik het ondernemen erg uitdagend vind wilde ik het zeker niet opgeven. Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn huis te stijlen en bezig te zijn met mode dus daarom deze keuze.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Dat ik de switch heb gemaakt van videotheek naar Kado & Zo. De keus om te stoppen met de videotheek was toen een hele moeilijke en spannende beslissing. Uiteindelijk is het de beste keuze geweest die ik heb kunnen maken. Ik had niet gedacht dat ik dit nog leuker en uitdagender zou vinden dan de videotheek.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Als eerste mijn gezin en ik heb een hele hechte band met mijn zussen. Ik kook graag en doe dat ook iedere zondag met mijn zus. Wij gaan nog heel graag naar de bioscoop en kijken graag series.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Ik vind de diversiteit aan winkels erg leuk. Ik zit al 23 jaar met de winkel in het Stationscentrum en ik woon er al 20 jaar. De reuring, gezelligheid en contacten is waarom wij hier nooit meer weg willen.

Kado & Zo

De leukste kado’s om te geven en te krijgen!

Wij zijn een hele diverse winkel waarbij je voor alles terecht kan van sieraden en verzorgingsproducten tot kleding, home accessoires en nog veel meer.

Heerenweg 138, 1851 KV Heiloo

Bezoek website