Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Ik ben Mirel van Dam (midden) en zit al jaren in de modewereld. Eerst als agent, nu al jaren een eigen winkel in Heiloo en sinds juni ook in Bergen. MVD Styles is een mooie damesmodezaak met een bijzonder assortiment. De kracht van MVD is dat we diverse prijsniveau’s hebben zodat veel dames bij ons kunnen slagen.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Nu 6 jaar aan de Stationsweg 83 en ervoor 1,5 jaar een shop in shop winkel in Melange 7. Daar heb ik de bewoners van Heiloo leren kennen en dacht ik, ik ga op zoek naar een pand in Heiloo.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Na jaren in de verzekeringen gezeten te hebben, ben ik in de modewereld beland. Het is mijn passie en kan eigenlijk niet meer zonder terwijl het echt niet zo makkelijk is als het soms lijkt.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Dat wij door de Corona zijn gekomen en dit als team geweldig hebben gedaan. Filmpjes maken voor Facebook & Instagram. Zelfs filmpjes voor klanten gemaakt met de optie wat zij eventueel wilde hebben of kopen. Wij sturen nu nog steeds landelijk veel pakketjes op en dat deden wij voor Corona niet. Eigenlijk ben ik het meest trots op mijn team; we hebben 2 Ellens en Florine is onze oproepkracht. We zijn goed op elkaar ingespeeld en dat is wat heel belangrijk is.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik ben gek op koken en als ik tijd over heb kan ik lekker creatief bezig zijn. Ook sport ik 2x in de week.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het is gewoon een bruisend winkelgebied met een breed assortiment aan mooie winkels. En dat in een dorp.

MVD Styles

Hippe, stijlvolle en trendy damesmode

Adres: Stationsweg 83 Heiloo

Bezoek website