Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Tim van der Zel, eigenaar en chef-kok van restaurant RAILS. Bij onze gerechten kun je denken aan de Franse keuken, maar altijd met een eigen, moderne twist. Ik vind het namelijk heerlijk om steeds nieuwe gerechten uit te proberen. Bij RAILS doen wij er alles aan om onze gasten van een échte avond uit te laten genieten.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

In de zomer van 2018 zag ik bij toeval dat Teesti – de lunchroom die voor ons in dit pand zat – te koop stond. Ik twijfelde geen moment en in november 2018 opende RAILS de deuren. Van die keuze heb ik nog geen seconde spijt gehad.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Hiervoor heb ik bij veel verschillende restaurants in de regio gewerkt, maar een eigen zaak openen was altijd mijn droom. Nu kan ik al mijn ideeën – en dat zijn er nogal wat – uitvoeren en ik vind het heerlijk om de gasten hiervan te zien genieten.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Ik ben ontzettend trots op ons team, zonder hun zou RAILS nergens zijn. Iedereen zet zich elke dag 100% in om de gasten in de watten te leggen. Daarnaast vind ik het heel gaaf dat we ondertussen een heleboel vaste gasten hebben, dat is voor mij een groot compliment.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik vind het zelf ook heerlijk om uit eten te gaan en inspiratie op te doen. Daarnaast ben ik veel op pad met onze hond.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

De samenwerking met de andere ondernemers in het Stationscentrum vind ik heel bijzonder. Zo hebben we in coronatijd regelmatig samengewerkt en ook nu zoeken we elkaar regelmatig op. Daarnaast is dit gewoon een fijne plek midden in het mooie Heiloo.

 

Restaurant Rails

Geniet tijdens een echte middag of avond ‘uit’ van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Tot snel in het restaurant of op ons gezellige terras. Stationsweg 89A1, 1851 LJ Heiloo

Bezoek website