Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Haijo de Koning. Ik ben eigenaar van Het Reformhuis; een speciaalzaak in gezonde voedingsmiddelen zonder onnodige toevoegingen, kruiden, homeopathie en voedingssupplementen.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

In 1975 startte mijn schoonvader Jef Letschert een afdeling reformartikelen in zijn drogisterij in het Stationscentrum. Een paar jaar later opende hij een een zelfstandige winkel “Kruiden en Reformhuis Heiloo”. Binnen het Stationscentrum verhuisde hij een aantal keren & in 2002 heb ik de winkel overgenomen.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

In 1987 heb ik mijn drogisten diploma gehaald en heb zo’n 10 jaar gewerkt als filiaalhouder bij verschillende drogisterijen. Mijn passie lag bij gezonde voeding, homeopathie en voedingssupplementen. Mijn schoonvader runde een drogisterij en reformhuis onder 1 dak die ik later van hem heb overgenomen.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Het Reformhuis is een onafhankelijke onderneming en valt niet onder de vleugels van een filiaalbedrijf. Ik kan dus zelf bepalen welke producten ik in mijn winkel zet, gericht op de behoefte van de klant. Wij hebben een ruime assortiment losse kruiden, het Reformhuis heeft meer dan 150 verschillende soorten!

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik probeer 1 รก 2 keer in de week te fietsen met mijn broer en vrienden. Ook vind ik het leuk om te klussen en om naar muziek te luisteren. Zowel via Spotify als ouderwets LP’s draaien met mijn vrouw.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het Stationscentrum is een centrum met diverse zelfstandige winkels en horeca. De diversiteit en onafhankelijkheid maakt dat het een voorrecht is om hier deel van uit te maken. De centrale ligging met een parkeergarage maakt het een toegankelijk centrum.

Reformhuis Heiloo

Reformhuis Heiloo verkoopt natuurvriendelijke (zelfzorg)geneesmiddelen en puur natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten.
Stationsweg 77, 1851 LJ Heiloo

Bezoek website