Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Lilian Rutgers. Samen met 2 collega audiciens Alex Jonker en Cynthia Tuijn en een team van helpende handen (Nynke, Danielle) aan de balie en administratrice (Sandie) leveren wij hoorzorg voor slechthorenden in Heiloo (en omstreken).

Ik omschrijf mezelf als sociaal & richt mij graag op persoonlijk advies & kwaliteit.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Sinds september 2016 zijn wij gevestigd aan het Stationsplein. Daarvoor was ons bedrijf gevestigd aan de Kennemerstraatweg maar daar waren we na een aantal jaren uit ons jasje gegroeid. Sinds 2008 zijn wij actief in Heiloo. Dit was een extra uitbreiding van het bestaande filiaal in Heerhugowaard.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Jarenlang met veel plezier werkzaam geweest in een andere branche (orthodontie). Toen ik mijn echtgenoot leerde kennen welke al sinds zijn 19e audicien is & we vervolgens gezinsuitbreiding kregen, vond ik het lastig om mijn baan in orthodontie te combineren met werken in ons eigen bedrijf en zorg voor de kinderen besloten na de geboorte van mijn zoon zelf ook opleiding tot audicien te gaan doen.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Mega trots op ons team van mensen welke klaar staan voor de slechthorenden in Heiloo en omgeving. Ik ben trots op ons pand en het prettige contact met onze klanten.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Ik ben graag creatief bezig. Ik onderneem graag dingen met mijn gezin. Wandelen met onze hond, tuinieren, actieve vakanties & lezen.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

De diversiteit aan winkels & veel winkelend publiek brengt veel gezelligheid. Ik hoop dat we via de nieuwe winkeliersvereniging het centrum weer meer op de kaart kunnen zetten met leuke acties en activiteiten.

Rutgers Hoortechniek

Rutgers Hoortechniek is een zelfstandig familiebedrijf dat in 2002 is opgericht door Arjan en Lilian Rutgers.
We hebben een sterke combinatie van twee gehoorwinkels en een eigen oortechnisch laboratorium. We werken met een professioneel en kundig team van vijf vakbekwame audiciens, drie assistenten, drie laboranten en een administratief medewerker.

Adres: Heerenweg 203, Heiloo

Bezoek website