Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Mijn naam is Maurice Vrijmoed. Samen met mijn compagnon Stefan run ik Service Koers. Ik ben een tweewieler specialist (gefocust op sport). Ik zou mezelf in 3 woorden omschrijven als: sociaal, sporthart- en mentaliteit, klantgericht.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

In Oktober 2019 zijn wij gestart. Onze eerste onderneming voor Stefan en mijzelf. De opening was groots bezocht met speciale gasten (Eric Corton, Anna van der Breggen en Amy Pieters). Nog steeds hebben mensen het erover dat de rotonde bomvol stond met mensen die even naar binnen wilde komen.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Wij wilde een wielerzaak openen op onze eigentijdse manier. Klein, specialistisch en een warm gevoel.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

De wil om te slagen in een wereld met Corona is een uitdaging. Ondanks de beperkingen en moeilijkheden rondom handel maken we er het beste van. Daarnaast is de groei van onze klantenkring door praktisch heel Nederland fijn. Onze wekelijkse social-ride wordt goed bezocht en is een heuse ‘Heilooër’ fietsgroep aan het worden.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Mijn allergrootste passie is de wielersport. Dus daar waar we kunnen, springen we zelf geregeld op de fiets.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Ons punt op de rotonde is fijn, fijn vanwege de bereikbaarheid. Parkeermogelijkheden zijn perfect, het treinstation achter ons en het Stationscentrum leeft en bruist.

Service Koers

Service is onze koers. Een persoonlijk advies is in onze ogen passend bij de begeleiding van jouw aankoop of onderhoud van jouw eigen fiets.

Service Koers is in oktober 2019 opgericht door Stefan en Maurice in het prachtige Noord- Hollandse Heiloo aan de Heerenweg 199.

Beiden zijn we nog maar net uit het wedstrijd wielrennen gestapt. Stefan en Maurice hebben aanleg voor hard fietsen. Hun talent werd in de amateurtijd ontdekt door het toenmalige continentale wielerteam Van Vliet.

Bezoek website