Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Ik ben Rick Sombroek de eigenaar van ‘T Gymlokaal Heiloo. In een kleinschalige en persoonlijke setting helpen wij onze leden met het behalen van hun doelen. Ik hou mij vooral bezig met alles rondom ‘t Gymlokaal. Ik sta zelf dus niet op de “vloer”, maar zorg voor de juiste klantbeleving, marketing en het opzetten van nieuwe diensten. Ik zou mijzelf omschrijven als gedreven, innovatief en vooral eigenwijs.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

Wij zijn in maart 2018 gestart met de gesprekken bij de gemeente om ons te mogen vestigen in het stationscentrum. In oktober van dat jaar mochten wij starten met het verbouwen van het voormalig winkelpand aan de Heerenweg. De feestelijke opening van ‘t Gymlokaal was op 18 januari 2019 inmiddels 2,5 jaar geleden.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Het concept van het Bio-Circuit sprak mij heel erg aan (30 minuten work-out). Dit was net op de markt gekomen in 2018 en ik verwachtte dat het heel goed zou passen in Heiloo. Daarbij wilde ik graag lokaal ondernemen. Toen de mogelijkheid er kwam zijn wij direct begonnen.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Ik ben trots op het fijne team wat wij hebben en onze positieve instelling tijdens de afgelopen lockdowns.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

Naast het werken ga ik graag op pad met mijn 3 kids. Om te ontspannen bezoek ik graag de horeca in Heiloo en omgeving. Eens per week ga ik voetballen of wielrennen.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het Stationscentrum is heel divers en heeft veel kwaliteit met alle winkels, horeca en speciaalzaken. Wij hebben inmiddels een aantal acties voor onze leden opgezet met hulp van de ondernemers en daarbij is iedereen altijd heel welwillend, zelfs tijdens de lockdowns. Altijd fijn zulke buren.

’t Gymlokaal

Jouw boutique gym in hartje Heiloo

Adres: Heerenweg 148, Heiloo

Bezoek website