Wildschut Eten & Drinken
Ruim 20 jaar is Wildschut een Heiloo een begrip op het gebied van eten & drinken. Gelegen in het gezellige stationscentrum bent u 6 dagen per week welkom voor een kopje koffie, lunch en diner in een ontspannen en gastvrije sfeer.
Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?
Mijn naam is Jules Breuer (links op de foto). Samen met mijn 2 compagnons heb ik restaurant Wildschut Eten & Drinken. Zelf werk ik voornamelijk aan de voorkant en ben ik doorgaans bezig met de technische dingen. Ik zou mezelf beschrijven als een doorzetter, behulpzaam & zelfstandig.
Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?
Op 1 december 2019 hebben wij Wildschut overgenomen. In het begin ging het goed, tot alles op slot ging. We zijn blij dat we weer langzaam van start mogen!
Waarom ben je als ondernemer gestart?
Ik werkte al een tijdje in de horeca en wilde graag een eigen zaak runnen.
Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?
Dat we toch een druk afhaal en bezorg concept neer hebben kunnen zetten in de corona tijd. Het afhalen was er wel al toen we het over namen, wij hadden het bezorg idee. Dit plan moesten we door de situatie sneller uitvoeren.
Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?
Ik rommel graag lekker in de tuin & klussen is ook mijn ding. Stilzitten is absoluut niks voor mij!
Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?
Het mooie is dat de ondernemers er echt wat van willen maken doormiddel van samenwerking. Een gevoel dat enorm gegroeid is in de afgelopen periode.