Trigger die JS ALLES
Instagram Facebook

Wie ben jij als ondernemer en wat doe je?

Wij zijn Rob & Edith Zonneveld. Samen hebben wij Zonneveld Optiek in het Stationscentrum. We richten ons op de verkoop van hoogwaardige brillen en contactlenzen. Dit doen wij met veel enthousiasme en vakman(vrouw)schap.

Wanneer ben je als ondernemer gestart in het stationscentrum?

De nieuwbouw waar wij zitten is in de zomer van 2007 opgeleverd. Wij zijn op 1 juni 2007 hier in het centrum gekomen. Hiervoor hadden we een winkel op de Heerenweg 151 waar nu de kapsalon is.

Waarom ben je als ondernemer gestart?

Optiek is een mooi vak waarin allerlei disciplines samen komen.

Techniek, mode, medische aspecten, omgang met mensen en dat trok ons enorm aan.

Waar ben je het meest trots op binnen jouw onderneming?

Ons 25 jarig bestaan hebben we groots gevierd met een mooi magazine en leuke acties en daardoor ook hele leuke reacties van de klanten. We hebben toen samen met het personeel een reisje naar Marrakech gemaakt.

Wat houd jou naast ondernemer zijn nog meer bezig?

We houden erg van wandelen met onze 2 (inmiddels oude) beagles. en we kamperen graag met de vouwwagen.

Waarom is het zo fijn om ondernemer te zijn in het stationscentrum?

Het Stationscentrum is een leuk centrum met allerlei gespecialiseerde (mode)winkels. Voor ieder wat wils. De parkeergarage zorgt er bovendien voor dat het super makkelijk bereikbaar is samen met het station natuurlijk. Bovendien kan je er ook goed terecht voor een gezellig hapje en een drankje, midden in het oude centrum van Heiloo!

Zonneveld Optiek

De opticien met de beste zorg voor je ogen
Bij Zonneveld Optiek wordt de oogzorg geleverd door een vakbekwaam team. Een mooi montuur is natuurlijk van grote waarde, maar bij Zonneveld Optiek staat de zorg van het oog op nummer één. Onze gediplomeerde en gepassioneerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen staan voor je klaar en bieden deze oogzorg met plezier aan. Wij gunnen jou het best denkbare kijkplezier!

Bezoek website